J Crew Slimfit Corduroy,

J Crew Slim Fit Corduroy Detail e

Laten we het nieuws van deze ochtend nog even in perspectief plaatsen. Voor het geld van die foeilelijke broek kan je dus bijna 4 maal deze J Crew Corduroy broek kopen. En dan heb je dus een broek waarmee je zonder schaamtegevoel over straat kan. Een broek waarin je gewoon naar je schoonouders kan. Een broek welke zelfs op je werk ook prima geaccepteerd wordt.

De Slimfit van J Crew kent een prima pasvorm. En in deze Corduroy uitvoering is het een prima broek voor het huidige seizoen. De kleur is prima, makkelijk te combineren met welke kleur dan ook. En hij kost je nog geen 100 euro. Nee heus, voor het geld waar je vanochtend enkel sweatpants kon halen, koop je nu dus een hele outfit. Nu zal ik fashion niet begrepen hebben, maar ik surf wel gewoon naar Mr Porter voor deze J Crew en laat die Maison Margiela Sweatpants even links liggen.

J Crew Slim Fit Corduroy

Tags from the story