JD Sports opening in Rotterdam,

Met een handjevol bloggers stapte we gisteren via de achterdeur als eerste de nieuwe shop van JD Sports in Rotterdam in. De 250 vierkante meter vloer was nog klam van de allesreiniger, shinen als een malle! JD Sports is met 900 shops de grootste tegenhanger van Footlocker en ja dat doen ze goed. De shop in Rotterdam is direct de grootste JD Sports op het Europese vaste land.

Bij JD Sports verkopen ze trouwens trainers in plaats van sneakers. Grote neon signs met “King of Trainers” hingen dan ook aan de muur. Het verschil? Vergelijkbaar met de boot en trunk van een wagen, de lift of de elevator en soccer en football. De Engelse sfeer zit er sowieso wel goed in bij JD Sports. Bij binnenkomst herkende ik meteen de JD Sports zoals ik ze in Engeland vaker heb gezien, stoere winkel, veel zwart en chroom.

JDSportsNL5868

 

Opvallend was de grote hoeveelheid adidas in de shop, veel meer dan we gewend zijn te zien bij de Footlocker. Saillant detail, die shop zit er recht tegenover. Naast adidas krijgt ook Nike heerlijk veel aandacht. Zeker op de eerste verdieping, waar een verdomd fijne kleding corner met Nike spul is ingericht. Daar vindt je de typsche outfits welke door vele Townies stug gerocked worden, tracksuits en windjackets. Uiteraard heeft ook het Supply & Demand label een grote wand met hun collectie. Niet gek, het is immers het JD Sports huismerk. De lijn zag er overigens prima uit, geheel passend in die tees met drukke prints en lederen details hype ingespeeld, niet gek zeker niet gek.

JDSportsNL5877

Het concept dat de meeste bloggers enkel voor freebies de deur uitkomt hebben ze overigens bijzonder goed begrepen bij JD Sports. We mochten een goed paartje uitkiezen en kregen daarbij hulp van styliste Isis Vaandrager, waarvoor dank. Ik hoop echter dat je begrijpt dat we voor het kiezen van trainers geen hulp nodig hebben. Mijn keuze van de dag? Uiteraard een paartje Nike Windrunner in een “Only at JD” kleurencombo. Nog een kleine shoutout naar Sabine van het PR buro, die alles op haar verjaardag in goede banen leidde! Meer foto’s? Check de OurBubble Facebook Page.

Ourbubble dj only pick

 

Tags from the story
,