Koffie volgens Goedcupje,

Goedcupje Detail

Soms kom je totaal iets anders dan kleding of schoenen tegen, en dan kun je maar één ding; ook daar over schrijven. Zo ook met Goedcupje, een nieuw concept dat ons land rijk is.

Nu ben ik behoorlijk verslaafd aan koffie, en heb ik een ongeremde hekel aan de goedkope koffie die uit een totaal niet romantisch apparaat komt, zoals we die allemaal wel kennen van werk, stage of school. Dan heb je natuurlijk de echte barista’s en hun gigantische apparaten waar bonen vakkundig vermaakt worden tot overheerlijke koffie. Helaas betaal je hier veelal meer dan 2 euro per kop voor.

Ergens daartussen hebben we de apparaten van Nespresso, met de welbekende cupjes en bekend via de reclames met de immer populaire George Clooney. En Nespresso regelt het goed, begrijp mij niet verkeerd, maar is het allemaal niet wat overdreven?

Toch heb ook ik zo’n Nespresso apparaat staan thuis, en dat bevalt me maar wat goed. Maar om elke keer naar de shop-in-shop te gaan, en niet behandelt te worden als George terwijl je toch voor een vermogen aan cupjes komt afnemen…

Dan maar op zoek naar andere partijen die cupjes kunnen leveren die geschikt zijn voor de apparaten van Nespresso, om er vervolgens achter te komen dat je niet veel verder komt dan de plaatselijke supermarktketen. Totdat je Goedcupje op Facebook voorbij ziet komen.

Goedcupje heeft een hele hoop goeds in een klein cupje zitten; naast goede koffie (en je mag me hier op mijn woord geloven, want ik ben over), serveren zij ook een goede prijs, goede service en bedanken zij je ieder jaar door een gedeelte van de opbrengst naar een goed doel te brengen.

Wil je eenmalig Goedcupje proberen? Dan koop je 100 cups voor een lullig bedrag van 22,95 euro. Ik ga de rekensom niet voorleggen, maar besef wel dat dit belachelijk weinig per cupje is! Zit er dan helemaal geen nadeel aan? Uiteraard, omdat Goedcupje enkel nog via de digitale weg te verkrijgen is komen er wat verzendkosten bovenop. Of je gaat meer dan 300 cupjes tegelijk bestellen, want dat is de verzending gratis. In tijden niet zo’n sterk concept voorbij zien komen!

Goedcupje Groot

Tags from the story