Maison Martin Margiela Sweatpants,

Maison Margiela Sweatpants Detail

Zit je goed? Laat ik dan meteen even in huis vallen met de prijs van deze sweatpants, een dikke 375 euro. Ja je leest het goed. Er is dus een designer of product manager die zo’n dikke schijt heeft aan alles dat die zonder te blozen 375 euro durft te vragen voor sweatpants. Dit fashionding loopt hier even gierend uit de klauw.

Natuurlijk is het van Maison Martin Margiela, maar dan nog. Gemaakt in Italiƫ van 100% katoen.. fuck ik verwacht goud aan mijn bilnaad voor dat geld. Vervolgens zit er een foeilelijke knopen gulp op die broek. En mag ik daaraan toevoegen dat het hier niet eens echte hoornen knopen betreft, just saying. De fit is wanstaltig en de cuffs onderaan zijn te groot. Maar zoals ik al zei, het is Maison Martin Margiela, dus verkopen doet het vast wel. Check OKI-NI wanneer je niet gelooft dat deze unit echt die prijs heeft. En laat me niet beginnen over de schoenen welke het model draagt..

Maison Margiela Sweatpants

Tags from the story