New Balance 996 Made in the USA,

New Balance  Made in USA Detail

Een week terug was ik met een oude bekende in wat shops aan het rondhangen. Ik spotte een nieuwe collectie New Balance sneakers en schrok me de touwtering. Made in the UK, perfectie ten top, maar de prijzen. Pff, tegen de 2 meier aan, holy shit gaat het New Balance? Hoe zeer ik de UK versies altijd de vetste vind, gaat me dit te ver. Gelukkig is er altijd nog Need Supply.

Daar vindt je dus deze 996 Made in the USA voor nog geen 150 dollar. Yep, met de huidige koers hebben we het dan over minder dan 110 euro. Fuck, dan maar een Made in the USA, cheapskate als ik ben. Overigens krijg je voor net geen 110 euro wel een vette 996 in kerstkleuren. Grijs suède voert de boventoon, gevolgd door groen suède en rode details. Behoorlijk vet. Vandaag bestellen bij Need Supply en je kan ze nog met kerst rocken.

New Balance 996 Made in USA