Nigel Cabourn x Eddie Bauer Mount Everest Parka,

Nigel Cabourn Eddie Bauer Parka Detail

Zelden was een collab tussen twee labels zo vanzelfsprekend en logisch als deze collab tussen Nigel Cabourn en Eddie Bauer. Het eerste label kennen we voornamelijk van de gigantische archieven van waar de inspiratie voor nieuwe stukken gevonden wordt. De tweede is een van Amerika’s bekendste outdoor merken.

Logisch dat deze ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van Whitakers eerste beklimming van de Mount Everest een jas geïnspireerd op die historische gebeurtenis op de markt brengen. En ja, voor een Eddie Bauer jas is het een pittig prijskaartje. En ja, zelfs voor een Nigel Cabourn jas is het een pittig prijskaartje. En nee, ook ik ga dit niet recht lullen. Maar voor die bijna 1500 euro krijg je wel een 85% ganzendons gevoerde jas in een heerlijke kleurencombo. Check END voor meer details.

Nigel Cabourn x Eddie Bauer Parka

Tags from the story
,