Nike Air Max 95 Blauw,

Nike Air Max  Indigo Detail

Dit is wel een weekje voor Nike. Van de ene in de andere mood word ik gegooid door het label met de Swoosh. Dinsdag was de topper met de Lunar90. Godverdomme, wat een spuuglelijke schoen was dat. Laten we de week voor Nike dan afsluiten met een positief bericht. Ze kunnen ook nog steeds fucking vette sneakers maken.

En waar anders dan bij JD Sports vond ik dit juweeltje? Uiteraard zou je haast zeggen. En ja ik ben helemaal voor lokale spelers, maar soms heb je een grootmacht als JD nodig om een en ander weer in goede wateren te leiden. Deze Air Max 95 doet me denken aan die Red Wing boot van woensdag, gewoon een verdomd vette schoen, helemaal in het blauw. Natuurlijk heeft deze Air Max 95 een minder vet verhaal dan die Red Wings, maar man wat een gruwelijk vette drop. Ja Nike, zo kan het dus ook!

Nike Air Max 95 Indigo