Nike Air Max Lunar 90 Infrared,

Nike Air Max Lunar Infrared Detail

Nike heeft het tot een ware kunstvorm verheven, het herkauwen van succesnummers. De hybride uitvoering welke ze gister ineens het wereldwijde web opgooide zat er natuurlijk dik en dik aan te komen. En ik weet voor de verandering eens niet zo goed wat ik er van moet vinden. De Air Max 90 is een beetje de afgetuigde hoer van Nike geworden. 

En nu kan ik als nobele heer schreeuwen tegen de pooier dat hij haar los moet laten. Ik gok echter dat met deze pimp weinig te praten valt. Het jarenlange dwalen over straat en de afranselingen van haar pooier heeft de Air Max 90 geen goed gedaan, toch blijf je ergens die liefde voor haar voelen. Ooit was ze zo mooi, maar moet je zien wat hij haar nu weer heeft aangedaan. Verdomme Nike, kappen nou!

Nike Air Max Lunar90 Infrared

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.