Nike Air Max Woven Metallic,

Nike Air Max Premium Detail

Het heeft even geduurd maar er is eindelijk weer een klein beetje reden tot juichen in het Air Max 1 kamp. Deze week dropte de Air Max 1 Woven Metallic bij de verschillende shops in het land. En hoewel de neus van de Air Max 1 nog niet in ere is hersteld, mag dat de pret niet drukken. De colorway compenseert dit meer dan genoeg.

Premium leder, ook op de toebox, in het wit. De zool komt in een gum kleur en ik hoop dat dit niet geverfd is, maar echt een gum zool is. De voering van de schoen kent dezelfde kleur als de zool, prima gedaan Nike! Sowieso is wit leder met een gum zool een combinatie welke hoog in de hitlijsten te vinden is bij mij. En de swoosh, tsja, die had van mij niet in het goud gehoeven, maar de schoen kan het prima hebben. Deze kleur vindt je ook terug in de laatste veter oogjes. Nike, nu nog even de neus maken zoals het hoort en we zijn weer allemaal gelukkig, thanks! Tot die tijd surfen we wel naar FreshCotton waar dit paartje in alle maten verkrijgbaar is.

Nike Air Max 1 Premium

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.