Persol Aviator,

Persol Aviator Detail

Wanneer je aan een Aviator zonnebril denkt, denk je al gauw aan een stalen montuur met grote spiegelende glazen erin. Die lui van Persol denken bij een Aviator aan een totaal ander concept. Een concept dat mij persoonlijk meer aanspreekt dan de standaard Aviator. Maar wellicht ben ik enigszins gekleurd en merkengeil, dat kan natuurlijk.

Het is overigens niet zo dat ik iedere handgemaakte bril uit Turijn de mooiste bril op aarde vind. Maar Persol heeft in het verleden toch verdomd weinig miskleunen gemaakt, naar mijn bescheiden mening. Deze Aviator zal niet voor iedereen zijn. De rechthoekige glazen zijn gepolariseerd voor dat net wat betere zicht. Het montuur is lichtgewicht maar door de constructie niet al te delicaat. Ga er niet opzitten, maar dat geldt natuurlijk voor iedere bril. Check deze Persol Aviator bij END.

Persol Aviator

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.