PONY x Colette,

PONY Colette Detail

PONY en Colette hebben sinds de herintroductie van PONY in Europa een bijzondere band. Colette behoorde tot een van de eerste shops op ons continent welke zich klaarmaakte voor de herbeleving van dit legendarische merk. Het is dan ook niet geheel verrassend dat PONY dit jaar de handen ineen slaat met Colette en een keiharde collab dropt.

Vooral de Topstar Hi mag er wezen. Te meer daar deze komt in de Colette Pantone kleur (293C). Het materiaal wat ze gebruikt hebben voor deze schoen maakt het vastleggen van de kleur op foto bijzonder lastig, maar geloof me, hij is vet! De Topstar Lo kom in precies de omgekeerde kleurencombo. Dus mocht je op zoek zijn naar een overwegend spierwitte sneaker, dan kan je ook bij deze collab terecht. Wanneer de collab dropt is nog niet geheel bekend, maar mocht je eerdaags nog in Parijs ronddwalen, hou dan zeker de etalage van Colette in de gaten. Mocht je geen trip naar Parijs in de planning hebben staan en wel een paartje PONY’s willen scoren, check dan deze actie even.

PONY x COlette

Tags from the story
,