Ralph Lauren Crewneck Bretonse Sweater,

Ralph Lauren Crewneck Bretons Detail

Natuurlijk word ik bijzonder gelukkig van haast ieder item waar RRL op staat. Maar het hoeft bij mij niet altijd uit de toplijn van Ralph Lauren te komen. In tegendeel zelfs, mijn budget staat dit ook simpelweg niet toe. Thank god dat ome Ralph met zijn normale lijn nog altijd redelijk betaalbaar is gebleven.

Natuurlijk zijn dit niet die koopjes welke je als impuls even meetrekt, maar voor onder de 150 een prima sweater kopen, wil nu ook niet zeggen dat je de hoofdprijs betaald. En als je dan gaat shoppen bij een UK webshop als Aphrodite 1994 dan staan de bedragen in ponden en doen ze psychologisch minder pijn. Uiteraard weet ik dat je creditcard daar anders overdenkt, maar dat zie je later pas. Leef nu, check bijvoorbeeld deze crewneck sweater met een Bretonse twist. Simpel en briljant, wat een heerlijkheid.

Ralph Lauren Crewneck Bretons

Tags from the story