Red Wing 9023 Beckman,

Red Wing  Beckman Detail

Vorige week hadden de heren van Red Wing Amsterdam een bescheiden feestje. En geloof me, er was ook zeker wel een reden voor een feestje. Van de avond zelf zijn wat foto’s van verschenen op ons Instagram account en was zeker prima verzorgd. Een heerlijk jaren 30 sfeertje hing er, prima platen werden gedraaid en drank en vlees was er in overvloed. Maar wat was er te vieren?

De hele avond draaide om de lancering van de 9023 Beckman boot. Een schoen welke voorheen enkel in Japan en bij Barneys in New York verkrijgbaar was. De boot lijkt spreken op de bekende Beckman, maar de duivel zit in de details. Vooral de andere zool is goed op te merken. En fuck die kleur man, die is zo vreselijk mooi! Walnut in Settler leder. Eerlijk, je moet naar de 9 Straatjes, de Red Wing shop in en beleef die schoen zelf. Je zal er geen spijt van krijgen. De Whiskey en roasted beef moet je er maar bij denken om een impressie van het feest te krijgen.

Red Wing 9023 Beckman

0 replies on “Red Wing 9023 Beckman,”