Scotch & Soda Cable Knit Sweater,

Scotch Cable Knit Denimplus Large

Ieder dorp en iedere stad kent zijn eigen lokale helden. In sommige regio’s zijn de inwoners echter wat ruimer in hun keuze voor lokale helden dan in andere gehuchten. Mijn gehucht is hierop de uitzondering welke de regel bevestigd. Stap ik echter in de wagen dan maakt het niet uit welke windrichting ik op rij, ik zal altijd bij een onafhankelijke shop uit kunnen komen.

Ga ik richting het zuid westen stop in in Den Haag en cross ik langs Baretta, richting het oosten, voor Hoevelaken rechts, zit ik in Hoogland waar ik Best of Brands vind. Naar het noorden zit ik in de hoofdstad, tikkie meer naar het oosten, kom ik in aan in regio 035. Bussum waar mijn roots liggen. En daar vindt je Denimplus. En precies daar was het waar ik deze Cable Knit Sweater van Scotch & Soda vond. Natuurlijk had ik ook gewoon naar Denimplus kunnen surfen, maar stap af en toe de wagen in, cross een windrichting op en ontdek de lokale held aldaar. Zonder hen zouden we enkel nog straten met Zara, H&M, Vodafone en McDonalds hebben.

Scotch Cable Knit Denimplus

0 replies on “Scotch & Soda Cable Knit Sweater,”