SNS Herning Fisherman Turtleneck,

Turtlenecks, coltruien, ik snap ze wel. Het is alleen zo verdomd jammer dat zodra je er een rockt, je meteen vergeleken wordt met Marco Borsato. Serieus, als iemand de doodsteek voor de coltrui is geweest is het Marco Borsato. Fuck het, daar moeten we dus even overheen stappen. En wel met deze SNS Herning Fisherman sweater.

Uitgevoerd in een heerlijke indigo blauwe wol melange, 100% zuiver scheerwol en gebreid in het immer mooie Denemarken. Jawel, tel deze elementen bij elkaar op en je weet dat we een winnaar in handen hebben. Rock hem op een chino of een versleten denim. Gooi hem over een tee of een button down. Paar goeie boots onder je denim of chino en klaar ben je. Barbour jas erover en je outfit is af. Enjoy! Leve de col! Check hem bij END.

SNS Herning Fisherman

Tags from the story