Untitled Livin’ the Dream,

Untitled Crewneck Detail

Die sympathieke gasten van Untitled hebben voor de winter weer een prima pack gedropt. Niks fancy’s, gewoon uiterst prima basics. En met basics bedoel ik ook basics. Wat tees, waaronder uiteraard ook pocket tees, een snapback en een verdomd goede crewneck sweater. Alles onder het motto “Livin’ the dream”.

Zeker in deze wintermaanden is een extra crewneck geen overbodige luxe. Ik weet niet hoe het bij jullie gaat, maar hoe vaak ik niet thuis kom en mijn crewneck gedragen wordt door mijn vriendin, dat is niet meer op een hand te tellen. Begrijp me niet verkeerd, een mooie vrouw met mijn trui aan, natuurlijk maak ik daar geen bezwaar van. Maar weet je, er zijn ook momenten dat je zelf die grijze crewneck wilt rocken. Untitled heeft de oplossing. Laat mijn vriendin dan maar in mijn Maison Kitsuné rondhollen, tik ik deze Unitled Crewneck wel op de kop.

Untitled Crewneck