3 Dagen Berlijn in een notendop,

BBB

Vorige week was er weer de Bread & Butter in Berlijn. Rondom dit event vinden er door Berlijn heen nog meer evenementjes plaats waar de labels hun collecties voor ergens in 2015 kunnen tonen. Het schijnt dat de BBB vanaf volgend jaar zomer ook open gaat zijn voor consumenten. Wat die daar in vredesnaam te doen hebben, ik heb werkelijk geen idee. Wellicht hetzelfde als wij, bier en foto’s schieten. 

Voor OurBubble was deze keer onze razende reporter Ralf aanwezig. Jullie hebben met hem kennis mogen maken in het verslag van de opening van de JD Sports in Rotterdam. Dit maal weinig woorden, maar gewoon veel foto voer. Indrukwekkend waren vooral weer de villa van Scotch & Soda (de tering, hoeveel marketing knaken zijn daar wel niet tegenaan gegooit.. –red.) en het briljante Soho House alwaar WeSC te vinden was.

BBB Atelier Scotch

 

BBB Barbour

 

BBB Edwin

 

BBB Filson

 

BBB Herschel

 

BBB HEX

 

BBB Scotch Soda

 

Bright Official

 

Bright Vision

 

Capsule Altamont

 

Capsule Eat Dust

 

Capsule Mark McNairy

 

Capsule Muttonhead

 

Capsule Naked & Famous

 

Capsule Obey

 

Seek AMH

 

Seek Pointer

 

Seek Rains

 

Seek Universal Works

 

Seek

 

Soho WeSC 1

 

Soho WeSC 2

 

Soho WeSC 3

 

Soho WeSC