Alden x Need Supply Ellwood Chukka,

Alden Ellwood  Eye Chukka Detail

Mocht je nog een goede Chukka zoeken en geld over hebben, ga dan als de wiedeweerga richting Need Supply. Die gasten hebben weer eens een exclusive bij Alden op de kop getikt, om je vingers bij af te likken. Een perfecte schoen voor het huidige weer in ons land. Een Chukka met een crêpe zool en een bovenwerk van Chromexcel leder.

Die gasten van Alden weten wel hoe ze een schoentje moeten bouwen. Bedenkt deze schoen onder een nieuwe rauwe denim, gooi er een of andere Oxford Cloth Button Down over met daarover een SNS Herning Cardigan en bam, je outfit is af en je loopt er vreselijk goed bij. Alleen tsja, die prijs van een paartje Aldens.. die blijft gewoon altijd pijn doen. Check ze bij Need Supply.

Alden Ellwood 6 Eye Chukka