ASICS Gel Lyte III 9001,

Asics Gel Lyte III Detail

Wat ik eerder vandaag al zei, schoenen op een foto knallen kunnen ze prima bij FreshCotton. Nu is dat overigens niet altijd even makkelijk, maar bij deze foto’s van de ASICS Gel Lyte III hadden ze de wind wel lekker in de zeilen. De Gel Lyte III is ook een prima schoen om van alle hoeken op de foto te gooien. Een van de beste ASICS sneakers ever.

De 9001 kleurencombo is ijzig fijn. Fris als een malle en dat zelfs zonder dat Ronnie Fieg zich er mee bemoeit heeft. De beste man heeft de Gel Lytes de afgelopen jaren behoorlijk uitgemolken, maar op een briljant staaltje eenvoud als met deze is hij nog niet gekomen. Dit is een uiterst prima lente schoentje. Fuck de winter, laat het voorjaar maar komen. En koop snel die ASICS voor ze weer op zijn.

Asics Gel Lyte III 9001