Carhartt Work in Progress Store,

Carhartt WIP

Het verhaal achter Carhartt en Work in Progress is wellicht nog langer dan de historie van beide bedrijven bij elkaar opgeteld. Nu wil ik naar harte lust gaan schrijven over hoe dit ooit zo ontstaan is, maar veel interessanter is wat er nu van gekomen is. En eigenlijk is dat resultaat het beste te bewonderen wanneer je even in Amsterdam naar de Hartenstraat 18 loopt.

Daar is namelijk de Carhartt shop de afgelopen maand omgetoverd in een Carhartt Work in Progress Flagship store. En hoe kan het ook anders dan dat haast de voltallige Carhartt W.I.P lijn hier te vinden is. Stuk voor stuk prima items. Maar zelfs als je in je budget geen nieuwe garderobe hebt opgenomen, is een bezoek aan de shop meer dan de moeite waard. Die shit ziet er verdomd goed uit. Meer info? Check Carhartt W.I.P.

Carhartt WIP 1

 

 

Carhartt WIP 2

 

Carhartt WIP 3