Ceizer x I.T Hong Kong,

IT

Ja joh, die man hey! Even serieus, wanneer Parijs te klein voor je is kan je altijd nog even de banden aan halen met Hong Kong. Zal het zoiets geweest zijn wat door het hoofd van Ceizer heen dwaalde toen hij bezig was met deze I.T connectie? Ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van deze shop, ooit begonnen als conceptstore in Hong Kong, dropt Ceizer een kleine capsule collection.

Zoals we weten van de beste man zijn alle items gewoon vet. Het is simpel, maar de shit die Ceizer doet gaat niet vervelen. De capsule collection voor I.T komt enkel in het zwart wit. En wederom is de sweater weer de uitblinker. Met een black on black borduursel van het Ceizer logo op de linkerborst en vijf verschillende patches per mouw is dit gewoon een knaller. Uiteraard mogen de tees er wederom ook gewoon weer zijn. En nee deze man gaat niet enkel voor internationale credits, zo dropt deze donderdag nog een heerlijke collab en wel gewoon in Den Haag bij Baretta. Mocht je overigens de Ceizer x I.T collectie op de kop willen tikken en geen trip naar Hong Kong in de planning hebben, check dan gewoon de Ceizer Webshop, net zo makkelijk!

IT-1

 

 

IT-2

 

 

IT-5