Clarks Desert Boots Camo,

Clarks Desert Boot Camo Detail

Die camo trend is wel een beetje voorbij, tijd voor meer camo dus. Hetzelfde kunnen we zeggen voor de Clarks Desert Boots overigens. Laten we wel zijn, die trend duurt ook al belachelijk lang. Wellicht heeft het iets te maken met het tijdloze uiterlijk van deze schoen. Als er maar één schoen was welke gemaakt zou worden op de wereld, laat het dan alsjeblieft de Desert Boot zijn.

Je kan namelijk haast niet mis gaan met een Desert Boot. Ik ken zelfs mensen die er in hardlopen. En dan de camo, sorry trendwatchers en fashionlui, camo is nog niet over. Ik weet het, jullie zijn het allemaal zat. Maar wanneer camo goed gebruikt wordt kan camo nog wel even mee. En dat zeg ik niet omdat ik zelf niet gek lang een paartje camo duible monks heb gekocht en niet zou willen dat die nu alweer stof mogen gaan happen. Dat zeg ik om het simpele feit dat camo gewoon vet is. Check deze Desert Boots van Clarks in een camo uitvoering bij Stuarts London en durf eens te zeggen dat deze niet meer kunnen.

Clarks Desert Boot Camo

Tags from the story
, ,