Denham Indigo Waistcoat,

Denham Indigo Waistcoat Detail

Ik heb al meerdere malen select all + delete gedaan tijdens het schrijven van een stuk tekst bij deze Denham Waistcoat. En hoe vet ik het item ook vind, heel erg veel woorden hiervoor heb ik nog niet gevonden. Het heeft wellicht iets te maken met het feit dat het 1 januari is ten tijde van het schrijven en ik eigenlijk in mijn nest moet liggen.

Dus vergeef me wanneer deze tekst minder goed is dan je zou verwachten van me. En mocht je denken dat je zelf in een slordige 500 woorden een beter item over deze Denham Waistcoat in indigo kan schrijven, mail dat artikel naar c4miel@ourbubble.nl en ik zal zorgen dat die hier geplaatst wordt. Tot die tijd zal je het hiermee moeten doen: “Vette Denham Waistcoat gevonden bij de Bijenkorf.”

Denham Indigo Waistcoat

 

Tags from the story