Elka Blokhus Jacket,

Elka Color Block Detail

Elka kennen we voornamelijk van de heerlijke Norse Projects collabs. En nu de regenjas sowieso een hip fenomeen is geworden zie je steeds meer shops hele collecties van Elka op voorraad nemen. Elka zit met hun prijs en kwaliteit tussen Rains en Stutterheim, maar dan wel dichter tegen Stutterheim dan Rains, als je me nog volgt.

In de 2014 collectie hebben ze een hele vette jas, genaamd de Blokhus, opgenomen. Het model is prima, en nog meer prima is het kleurenschema wat ze hebben toegepast op deze jas. Fuck, laat het maar regenen, met deze jas is dat best een feest. Het merk Elka houdt in Denemarken al sinds 1958 de politiemannen en vissers droog. Dus het lijkt me dat deze ook prima geschikt is voor het Hollandse hondenweer waar we deze maanden nog mee te maken krijgen. Check deze Elka Borghus bij END, waar je ook de hele collectie kan vinden.

Elka Color Block

 

Tags from the story