GANT RUGGER Cornflower Chino,

GANT RUGGER Winter Chino Cornflower Detail

GANT RUGGER is en blijft geweldig, laten we dat even voorop stellen in de post. En haast ieder item wat ze maken mogen ze sturen in onze maat richting OurBubble HQ en we zorgen dat hier liefdevol mee om gegaan wordt. En ook met deze Cornflower Chino is op zich helemaal niets mis. Maar die foto, die kan echt niet.

Sorry FreshCotton, ik weet dat jullie ook op een deadline zitten enzo. Ik begrijp dat jullie ook haast hebben. Maar kom op man, deze foto zou je zelfs bij je vakantie foto’s weggooien. Ik zeg niet dat ik het wiel heb uitgevonden en dat ik weet hoe je het in vervolg wel moet aanpakken, maar laten we wel zijn. Wanneer je wel altijd schoenen prima op de plaat krijgt, dan kan een broek toch niet heel ingewikkeld zijn. En als een model de broek niet past, rol even de pijpen om. Kleine moeite en het oogt echt tien keer beter. Anyways, de broek is vet, dus snel naar FreshCotton en kopen die handel. Maken ze meer omzet, huren ze vast volgende keer wel een stylist in.

GANT RUGGER Winter Chino Cornflower