Grenson Fred Brogue Boot,

Grenson Fred Boot Detail

We hebben de Grenson Fred Boot in bijna alle varianten al eerder besproken op OurBubble, de variant met een normale driedubbele lederen zool is nog nooit eerder ter sprake gekomen. En dat is best gek, daar dit toch wel een ultieme klassieker is. Daarnaast heb ik deze zelfde zool nu een week of wat mogen ervaren onder een Sid en het comfort is perfect.

De zool is tijdens de eerste wandeling wel spekglad, maar wat verwacht je anders met een volledig lederen loop vlak? Het schijnt dat het helpt om de zool in te wrijven met aardappelschillen, ik ben echter gegaan voor gewoon een paar meter over de ouderwetse grindtegels lopen. Grip zat nu. Terug naar de Grenson Fred op een lederen zool. Hij oogt fantastisch, klassiek als een malle en perfect te combineren met een rauwe denim. Mocht je nog op zoek zijn naar een ultieme klassieke boot, dan zou ik deze van harte aanbevelen. Check hem bij Stuarts London.

Grenson Fred Boot

Tags from the story
, ,