Kenzo Sweater,

Kenzo Crewneck Detail

Zoals iedere blogger moet ook ik eens iets schrijven over Kenzo. Hippe shit. Ah fuck dat, ik kan het niet. Ik vind het heel knap dat die lui van Opening Ceremony het voor elkaar hebben gekregen om Kenzo weer hip te maken. Maar effe serieus, die sweatshirts met lelijke prints voor te veel geld, vinden jullie dat serieus vet? Ik zal wel een barbaar zijn, maar ik snap ze niet.

En het was tot gister dat ik serieus geen enkel item van Kenzo kon waarderen. Dat was, zeg maar, tot ik deze sweater van dit label in de shop van de Bijenkorf zag. Een gebreide crewneck sweater in een prima melange van kleuren, met heel subtiel het logo van Kenzo over de hele borst heen verwerkt. Het lijkt een prima colorblock, tot je ineens het logo ziet. Althans zo ging het bij mij op mijn brakke scherm van mijn PC. Dus ja ik ga sinds gister mee in die Kenzo hype. Mocht de Bijenkorf je overigens niet hip genoeg zijn, dan kan je altijd ook nog even bij Oki-Ni kijken. Handig, vooral omdat niet alle maten meer op voorraad zijn bij het Hollandse Warenhuis.

Kenzo Crewneck

Tags from the story