Levi’s 511 STA-PREST,

Levis  STA PREST Detail

Op zich is het mode ding best makkelijk te begrijpen, iedere trend komt ooit wel een keer terug. Oké nu is timing natuurlijk alles, maar wanneer je gewoon als enorme laggard overal achteraan loopt, loopt je vanzelf een keer voor de fashion trends uit. Ik begrijp trends nooit. Ik vind shit vet of niet, maar echt dat mode ding heb ik nooit begrepen.

Dat je alleen als een gek al je oude shit altijd moet bewaren omdat het vanzelf wel weer eens van past komt, dat gedeelte heb ik wel begrepen. Helaas zijn alle STA-PREST items uit mijn kleding kast door de jaren heen hun stijfheid en plooien wel verloren, dus zal ik voor deze trend toch weer opnieuw aan het shoppen moeten gaan. Momenteel moeten we het nog doen met een STA-PREST Chino van Levi’s op basis van de succesvolle 511 denim. Wat overigens wellicht wel een prima keus is. Als denim vind ik de shape van een 511 bagger, maar als chino snap ik hem best. Ik ben benieuwd of dit een eenmalige uitspatting van Levi’s is, of dat meerdere labels op de STA-PREST bandwagon gaan springen. Anyways, check die 511 Chino bij Stuarts London.

Levi's 511 STA-PREST

Tags from the story
,