Nanamica Briefcase,

Nanamica Briefcase Wit Detail

Nanamica is het sympathieke Japanse label dat in 2003 ontstond als kindje van Eiichiro Homma. En deze beste man is geen onbekende in de high tech stoffen fashion wereld. Hij is ook het brein achter de ├╝ber-fantastische Purple Label lijn van The North Face. Anyways, terug naar Nanamica. Het label maakt klassiekers van high tech materiaal. Een gouden combinatie naar mijn bescheiden mening.

En nu hou ik wel van tijdloze kledingstukken van high tech materiaal, maar wanneer ze dit kunstje ook gaan uitvoeren op tassen ben ik verkocht. Natuurlijk is niets zo onpraktisch als een spierwitte tas, dus deze moet je hebben. Praktische shit koop je al meer dan genoeg. En ik ben best benieuwd wat een raw denim doet in combinatie met spierwit CORDURA. Dat kan alleen maar vet zijn. Het model van de tas lijkt heel sterk op de ultieme klassiekers van Filson, dit in combinatie met high tech en klassieke details nadert perfectie. Check het zelf bij END.

Nanamica Briefcase Wit

Tags from the story