New Balance M577OOK,

We blijven even in sneakerland vandaag. Hoe kan het ook anders wanneer er bijzonder veel dikke modellen in een week worden aangekondigd. Zo lag er van de week ook een link naar een obscure dropbox hoek in mijn mailbox. De notitie in die folder zei iets over Flimby en New Balance en toen was ik meteen verkocht.

In februari dropt dus deze 577 van New Balance. En zoals de vorige alinea al verklapte komt deze uit de fabriek in Flimby in de UK. Voor mij meteen een extra reden om op die pre-order knop te rammen. En tel daar die keiharde colorway bovenop en we hebben een winnaar. Zwart met een knalkleur suède staat garant voor succes. Dat hebben de purple devils wel bewezen. Deze keer is het zwart met oranje, de bijnaam? Geen idee, maar die zal vast al ergens op het net rondstruinen. Ik hou het gewoon op de M577OOK, welke je nu kan bestellen bij Aphrodite 1994.

New Balance 577OOK