Nike Air Max 1 Light Bone / Black / Cherry Red,

Nike Air Max JD Detail

Jawel, nog niet gek lang geleden stuurden we Ralf op pad voor de verslaggeving van de opening van de JD Sports store in Rotterdam. In dat verslag werd al redelijk lyrisch geschreven over waarom we blij zijn met de komst van JD naar Nederland. Nu zat ik vandaag even te browsen in hun shop en spotte ik deze Air Max 1.

Deze kleuren combo komt dicht in de buurt bij de AM1 Patriot en de AM1 Chili, welke ooit tijdens de vette sneakertijden nog gewoon voor een paar pop in de sale rekken lagen. Ja heus, vroeger gingen mensen niet kamperen voor de deuren om een vet paartje te kopen. Vroeger wachtten we rustig de sale af en keken we in de sale rekken bij de FootLocker. Schoenen welke nu als “heat” bestempeld worden waren gewoon sale knallers mensen. Don’t be fooled! Anyways, terug naar die JD Air Max 1. Die gasten hebben dus gekeken naar de Patriot en hem, in mijn ogen, iets vetter gemaakt. Geen stars and stripes, het blauw is zwart geworden en de swoosh iets feller rood. Oh ja, en het is een JD Exclusive. Geen hypebeast voer, maar wel vet. Check hem hier.

Nike Air Max 1 JD