Nike Berwuda Mid QS,

Nike Berwuda Mid QS Detail

Hoe dan? Het is Nike gewoon eens gelukt om een schoen uit te brengen welke een hybride moderne versie is van een ultieme klassieker welke in zijn nieuwe uitvoering gewoon vetter is dan het origineel. Zie je nou, er is gewoon nog hoop! Heb ik dan niets te zeiken op deze hybride? Natuurlijk wel, ik heb altijd wat te zeiken op Nike.

Waarom hebben jullie in vredesnaam besloten tot een vage twist in de naam van deze schoen? Waarom heet deze schoen niet gewoon Bermuda zoals het origineel? Of was dit om de online verkopen een stimulans te geven, daar geen hond normaal Berwuda kan uitspreken zonder 10 keer te struikelen over de tweede lettergreep? Anyways, ik vergeef het jullie Nike. De Berwuda Mid is afgezien van zijn naam een belachelijk harde schoen, maar dan wel alleen in deze oranje zwarte kleurencombo. Check hem bij END.

Nike Berwuda Mid QS

 

Tags from the story
, ,