Nike Roshe Run Boots,

Nike Roshe Run Boots Detail

Sinds deze winter heeft Nike een nieuwe ziekte. Ze maken van alle sneakers boots. En hoezeer ik graag zou willen zeiken dat alle sneakers daar lelijker van worden, is het helaas het geval dat vele modellen nog prima kunnen hebben ook. Zo ook met deze Roshe Runs. Ik vind ze stiekem best bijzonder vet geworden.

Ik hoop dan ook dat mijn grootste probleem met Roshes ineens is opgelost dankzij deze boot versie. Voor de normale Roshes is mijn wreef te hoog en mijn voet te breed. Om maar te zwijgen over het effect van een mesh toe box zonder padding. Dat wordt dus fucking lelijk met mijn voeten. Ik gok dat het met deze Roshe Boots een stuk minder lelijk wordt. Daar de schoen redelijk vol zit met padding, zeker rond de toe box. Leuk detail is de knipoog naar de Goodyear Welted Vibram zolen trend welke een paar jaar terug is ingezet. Al met al een geslaagde crossover van Nike, nu nog een paartje in mijn maat scoren om te zien of de shape echt beter is geworden. En kopen kan bij Oki-Ni.

Nike Roshe Run Boots

Tags from the story
, ,