Nike Sweatpants,

Nike Sweatpants Detail

We hebben ze nu van verschillende merken wel voorbij zien komen, de broek waar je het liefst de hele zondag in op de bank hangt. De sweatpants. Maison Martin Margiela deed een poging, Thom Browne heeft zijn eigen variant en stuk voor stuk zijn ze matig en te duur. Hoezo 300+ euro uitgeven aan een broek waarin je niet de straat op gaat?

Laten we namelijk voorop stellen dat sweatpants voor het bankhangleven ontwikkeld zijn. Oké misschien ook voor heen en weer naar de sportschool, maar daar blijft het dan ook wel bij. En waar moet je heen voor de beste sweatpants? Wat dacht je van een goed sport label, Nike. Check deze sweatpants en zeg me waarom Nike voor onder de 80 euro een vettere broek maakt dan al die labels voor 300+ de markt op gooien? Ik snap dit verschijnsel werkelijk waar nog niet.

Nike Sweatpants