Odd Fellow x Draught Dry Goods,

Odd Fellow Varsity Detail

Wanneer je de eigenaar van een kleding bedrijf bent en dan een nieuw kleding project start en vervolgens een collab doet tussen die beide projecten, hebben we het dan wel over een collab? Of ben je dan gewoon schizofreen? Check het verhaal achter Odd Fellow x Draught hier bij Need Supply voor meer info. Of het een collab is of volslagen schizofrenie, het maakt niet uit.

Het resultaat van dit geheel mag er zeer zeker wel wezen. Groengrijze lederen mouwen en een licht grijze wollen body. Het enige minpunt aan deze onderstaande foto is de baard van het model van Need Supply. Ik heb geen baardgroei, deze foto is voor mij vrij intimiderend. Maar naast dat laat het wel duidelijk zien hoe belachelijk hard die Odd Fellow x Draught Dry Goods Varsity is. Tussen gek en geniaal zit maar een dunne lijn. Check die jas bij Need Supply.

Odd Fellow Varsity