Olaf Hussein Denim,

Olag Hussein Detail

We schreven al eerder vol lof over Olaf Hussein denims, dus deze behoeven geen verdere introductie. Dit verhaal gaat echter over gemak. Wat wil het geval, ik weet dat niet iedereen die dit leest zich in het midden van de Randstad bevindt. En in tegenstelling tot velen inwoners van de Randstad ben ik er zeker van op de hoogte dat er meer is dan alles binnen de Randstad.

Om nog maar te zwijgen over de gedachtes van verschillende stedelingen die alles buiten hun ring als boerenland beschouwen. En mocht je je nu aangesproken voelen, ja ik had het over jou. Er zijn overigens ook stedelingen die wel weten dat er veel meer buiten de ring is. Dit zijn die lui die fucking goede webshops starten en op die manier zorgen dat iedereen er net zo puik bij kan lopen als die lui van binnen de ring. Neem nu bijvoorbeeld die jongens van Afura, zij hebben de denims van Olaf Hussein tegenwoordig op voorraad en doen er alles aan om heel Nederland in die denims te laten lopen. Met een prima omruilservice en juiste maat garantie zorgen zij dat jij altijd de denim aan je reet hebt welke je nodig hebt. En zelfs als je niet in Nederland woont sturen zij de Olaf Hussein denims met alle liefde van de wereld jouw kant op. Geef mij nu nog maar één reden om geen Olaf Hussein te kopen. Check ze bij Afura.

olaf-hussein-new-standard-slim

 

Tags from the story
,
0 replies on “Olaf Hussein Denim,”