A.P.C. x Louis W. Ferris Jacket,

APC Louis Ferris Detail

Eigenlijk ben ik vreselijk hypocriet. Het ene moment loop ik te zeiken over de prijs van een broek van merk X en het andere moment ben ik vreselijk lyrisch over een jas welke 3 maal die prijs heeft. Maar fuck, check deze A.P.C x Lous W. Ferris collab eens. Zeg mij dat dit niet de mooiste suède bomber ever is.

En ja je opa en je pa liepen in suède jassies. En hoezeer je daar altijd met afgunst naar hebt gekeken, is nu het moment in je leven aangekomen waarop je ook eindelijk door hebt dat je garderobe niet zonder een fatsoenlijk suède bomber kan bestaan. En deze A.P.C bomber is dat en veel meer dan dat. Je zal serieus nooit een beter suède jassies kunnen vinden dan deze. Zo soepel als het leder van deze jas is niets. Check hem online bij END, bestel, eet drie maanden droog brood en geniet.

APC x Louis Ferris

Tags from the story
,