Schott NYC x American College MA-1 Bomber,

Schott NYC American College Bomber Detail

Verdomme, waarom is het dat ik nog steeds met een scheef oog naar een Bomber kijk? Waarom hebben we in Nederland toch ooit eens een clubje mensen gehad die voor mij twee juweeltjes om zeep geholpen hebben. De Nike Air Max BW en de Bomber, met beide heb ik tot op de dag van vandaag nog moeite, hoe vet ze ook eigenlijk zijn.

De gabbers droegen beide en gek genoeg hebben de gabbers destijds zo’n slechte indruk op mij gemaakt dat ik moeite heb om iets wat zij tot uniform gemaakt hebben ooit nog zelf vet te vinden. En dat is zonde. Mogelijk is de Air Max BW wel de mooiste Air Max ooit gemaakt, wanneer je hier heel objectief naar kijkt zonder de aanwezigheid van doorgesnoven kaalkoppies stampend door je hoofd. En dan de Bomber, fuck wat ben ik blij dat er meerdere merken van Bombers zijn. Deze onderstaande Schott NYC Bomber welke een collab is met American College, heeft veel minder die gabber uitstraling dan de gemiddelde Bomber. Hierdoor is de jas direct draagbaar en godverdomme wat is die mooi. Sowieso is Schott NYC een prima label, dus hier kan niets mis mee gaan. Check ze snel bij Stuarts London.

Schott NYC x American College Bomber