Scotch & Soda Bomber,

Scotch Soda Bomber Detail

Na wat online shoppen bij de Bijenkorf gister, blijven we vandaag even bij hun door de webshop struinen. En dan wel in de Scotch & Soda hoek, gewoon omdat het Hollands Glorie is en er altijd wel wat vets te vinden valt bij Scotch. Wat te denken van deze bomber? Lekker meeliftend op die bomber trend, waarom ook niet.

Op zich is ook dat een gave, Scotch & Soda presteert het al weer jaren om ieder seizoen prima in te spelen op de trends. En ik hoor je denken, is het dan wel origineel? Fuck dat, ze voegen genoeg eigen twists aan alle collecties toe om nog origineel te kunnen zijn. Dus meeliften op een trend, het kan prima. Zeker als je ziet dat de uitvoering van de bomber welke Scotch & Soda brengt toch net weer anders is. Weg oranje voering, welkom paarse voering. Doe mij deze maar.

Scotch Soda Bomber

 

Tags from the story