Sebago Wicklow Moc,

Sebago Wicklow Detail

Na 3 jaar schrijven voor OurBubble kan ik gewoon nog iedere dag opnieuw verrast worden door hetgeen labels op de markt brengen. Zo werd ik dus meteen enthousiast toen ik de nieuwe collectie van Sebago binnen zag komen bij Stuarts London. En nee, ze komen niet met de doorsnee bootschoen in de zoveelste kleurencombinatie.

Ok√©, heel vernieuwend is deze Wicklow van Sebago ook niet. Ik moest namelijk eerst drie maal knipperen met mijn ogen om te checken of er stiekem niet gewoon Quoddy bij de merknaam stond. Yep, ze lijken veel op de loafers van Quoddy, maar dan zijn ze van Sebago en die koop je voor minder dan de helft van de prijs van een paartje Quoddy’s. En ik moet zeggen, waar goedkoop vaak duurkoop is, klinkt het hier in dit geval als muziek in mijn oren. Check ze zelf bij Stuarts London.

Sebago Wicklow

 

Tags from the story