Stone Island Jacket,

Stone Island Jacket Detail

Waar het label Stone Island mij eigenlijk nooit heeft kunnen bekoren, moet ik toegeven dat ik de laatste maanden toch steeds vaker naar hun jassies aan het kijken ben. Het is alleen zo verrekte jammer dat het merk zo’n fucking slecht imago heeft gekregen dankzij een zekere groep mensen waar ik mij nooit echt thuis gevoeld heb.

Maar als je dan objectief naar die jassies kijkt, zonder spreekkoren en zonder flitsen van charges van de ME voorbij schietend door het hoofd, dan kan je eigenlijk niet zeggen dat er iets mis is met Stone Island. Neem deze lichtgewicht down jacket nu. De fit nadert perfectie, de materialen zijn bovengemiddeld en hoewel de prijs niet laag is, is de prijs kwaliteitsverhouding uiterst prima. Eigenlijk snap ik die harde kernen wel. Check het zelf bij de Bijenkorf.

Stone Island Jacket