Welkom in 2014,

obon detail

Thanks voor weer een jaar van support. Dat jullie iedere dag toch opnieuw weer ons opzoeken om te checken wat we nu weer te zeiken hebben en om te zien waar je je centen moet uitgeven. 2013 heeft ons van OurBubble vette shit gebracht en daar zijn we jullie serieus dankbaar voor. Een kleine recap van hoogtepunten? Welnee lijstjes hoogtepunten van 2013 zijn een tikkie 2013. Maar hou ons ook in 2014 in de gaten voor een vervolg op de dikke collab met BDD, meer giveaways als die met A.N.T Origins en bijvoorbeeld recentelijk nog met PONY. En na het lezen van alle trendverslagen van mensen die er verstand van blijken te hebben, krijgen we in 2014 genoeg te zeiken en te juichen over nieuwe trends. Sweatpants in sartoriaal verantwoorde pakken kijk ik zelf het minst naar uit, maar die hele jaren ’90 hiphop revival die iedereen aan voelt komen, kan niet vroeg genoeg beginnen.

Rest mij vandaag jullie niets anders dan sterkte te wensen met die keiharde kater en dat het in 2014 maar wederom fucking briljant mag zijn!

obon1