Alden Longwing White Bucks,

Alden Longwing White Bucks Details

Heerlijk hoe Alden op een ouderwetse manier schijt heeft aan alles. In samenwerking met Leffot droppen ze midden in de winter een spierwitte nubuck schoen. En wat voor eentje! Ik was al bekend met de term White Bucks, echter heb ik die nog nooit eerder in een Longwing Brogue variant voorbij zien komen.

En waar ik bij Nike een schijthekel heb aan de meeste hybride varianten, flikt Alden hier met deze hybride van klassieke stijlen wel een verdomd knap hoogstandje in schoenen maken. Is deze schoen voor iedereen weggelegd? Absoluut niet. Maar als je dan toch aan het experimenteren bent, waarom niet met deze Alden Longwing White Bucks. Exclusief bij Leffot, geen andere shop was waarschijnlijk zo gek om hier een voorraad van in te kopen.

Alden Longwing White Bucks

 

Tags from the story
,