ASICS Gel Lyte III ‘Haters’,

ASICS Gel Lyte III Valentines Pack Haters Detail

ASICS weet dondersgoed hoe ze een mooi schoentje moeten maken. Sowieso pluspunten voor het feit dat het hier weer om een Gel Lyte III gaat. By far mijn favoriete schoen van ASICS. Wanneer ze die dan in een klassieke zwart met rood kleurencombo droppen krijg je me al helemaal vrolijk. Om nog maar te zwijgen over de gouden details.

Over details gesproken, ASICS snapt echt hoe het moet. Geen cheap-ass klote materialen aan deze schoen. Nike lees je even mee. Wanneer je een schoen dropt in een exclusieve pack, moet je wellicht ook eens naar de materialen kijken die jullie gebruiken. Kijk goed naar deze ASICS, su├Ęde panels, mooi mesh op de toe box en die details in de heelpanel.

Gek genoeg is die nog niet eens uitverkocht in de pre-order bij END. Deze ASICS Gel Lyte III Valentines Pack Haters editie is godverdomme een must have! Ze hebben ook hier en daar 3M erin verwerkt, altijd een garantie voor een succesnummer. Ik heb je gewaarschuwd. Snel naar END, reserveer jou paar en enjoy!

 

ASICS Gel Lyte III Valentines Pack Haters