Baldwin The Henley in Kurabo,

Baldwin The Henley Raw Detail

Nog een maand en dan breekt de Lente weer aan. Dit is dus het moment van het jaar om een nieuwe raw denim in te gaan lopen. Tegen de tijd dat die dan een beetje redelijk ingedragen is, is het hoog zomer. Kan je een paar weken de broek rocken en kan die met een gerust hart zijn eerste wasbeurt krijgen. En zoals met alles in fashionland, timing is key.

En over goede timing gesproken, check wat er net bij Need Supply binnen is gekomen. The Henley van Baldwin in een heerlijke raw denim van de Kurabo Mills. The Henley kent een slim fit, en is gemaakt van een lap 14oz denim met een zwarte selvage rand. De prijs is behoorlijk reasonable, uitgaande van het gegeven dat het een Japans doek is welke in de States tot een denim is genaaid. Daarnaast is de dollarkoers heerlijk zwak en vallen de shipping kosten erg mee bij Need Supply. Ik zie een win win situatie.

Baldwin The Henley Raw