Ceizer Clean Speckle Sweatshirt,

Ceizer Clean Crewneck

Over Clean gesproken, dropt mister Ceizer even de Clean en Perfect Speckle pack bij onze vrienden van FreshCotton. Weet je nog die Baretta made my life Sweater? Nou deze crewneck is zeg maar dezelfde trui, maar dan zonder de Baretta tekst. Dus mocht je volledig naast de pot gepist hebben met die limited drop, dan is dit je kans om het goed te maken.

De trui is van dezelfde lap stof gemaakt, maar kent geen borduursels over de hele trui. Deze Clean Sweater wordt, zoals de naam al doet vermoeden, geleverd met enkel een klein borduursel op de linkerborst. Het borduursel spelt Clean, zeg maar de Ceizer versie van het woord bij de daad voegen. Anyways, slaap niet, surf snel naar FreshCotton, want ook deze sweater zal waarschijnlijk net zo snel op zijn als die Baretta versie.

Ceizer Clean Crewneck Full

Tags from the story