COMME des GARÇONS Disney Camo,

Comme des Garcons Disney Camo Detail

Ik ben een redelijk barbaar wanneer het op high fashion aankomt. Serieus, ik kan niet heel veel met ingewikkelde labels als bijvoorbeeld COMME des GARÇONS. Noem je conservatief, nog me idioot, maar hey sorry ik kan er niets aan doen. Nu kwam ik echter vandaag wel een prima COMME des GARÇONS shirt tegen, dus wie weet is er nog hoop voor me.

Dit COMME des GARÇONS Poplin Shirt van katoen is een collab met Disney. En dan niet Naldisney, maar de echte Disney. En dat resulteert dan in een all over Disney Camo. Op moment van schrijven ben ik toe aan mijn derde Dalwhinnie Single Malt en duurde het dus even voor ik de print door had. Anyways, ik kan hem prima waarderen. Chino eronder, goeie long wings zonder sokken en je zomerse outfit is klaar. Check het bij END.

Comme des Garcons Disney Camo