Common Projects BBALL High,

Common Projects BBALL High Detail

Common Projects, ik moet eerlijk zijn, ik heb met dit label in het verleden wel wat moeite gehad. En als ik er aan terug denk, zou ik dus echt niet weten waarom. Wellicht was ik, zoals wel vaker, weer eens bevooroordeeld. Maar shit, dit label is heel hard. Natuurlijk, de prijs is ook vrij hard voor de credit card, maar zo clean als dit zal je weinig schoenen krijgen.

Duidelijk ge├»nspireerd door een van de meest bekende schoen silhouetten ever. Alleen dan uitgevoerd in een uiterst minimalistische variant. Sowieso dikke pluspunten voor de wit lederen bovenwerk en gum zool combinatie. By far een van de beste kleurencombo’s op welke sneaker dan ook. En dan hebben we het nog niet eens over het materiaal gebruik. Natuurlijk is deze shit duur, maar hallo, daar heb je wel een kwaliteit sneaker voor. En oh ja, exclusiviteit kent zijn prijs. Check ze bij END.

Common Projects BBALL High

 

Tags from the story