Filson Horween Leather Tote Bag,

Filson Horween Tote Detail

Alle centen die je vanmorgen uitgespaard hebt door die jas van Universal Works op de kop te tikken, ga je nu bij diezelfde shop weer dubbel uitgeven. Nee dit is geen koopje. Maar verdomme wat is het een heerlijke tas. Ik ben niet altijd fan van Tote Bags, maar deze mag er toch zeker wel wezen.

Filson kennen we natuurlijk al jaren als een van de betere tassenmakers. Nooit goedkoop, wel altijd een tas voor het leven. Gooi Filson nou eens in de mix met Horween Leathers. Yep, onverwoestbaar is het resultaat. Deze Tote Bag moet een leven mee gaan. En ook hier geld de oude Chesterfield regel, hou ouder hoe beter. En stukgaan? Pff, lijkt me sterk. Ik weet niet wat jij in je Tote Bag meeneemt, maar het zal vast niet zo zwaar zijn dat het zadelleder kan scheuren. Precies dat is namelijk wat Filson gebruikt heeft voor de handgrepen. De sluitflap is van tin waxed cloth, beschermd de inhoud weer tegen de elementen. Zoals gezegd, je koopt hem bij Stuarts London.

Filson Horween Tote