Fred Perry Harrington Waxed Jacket,

De klassieke Harrington van Fred Perry is voor het voorjaar wel in een hele lekker uitvoering op de markt gekomen. Het zal iets te maken hebben met de vele regen op het Britse eiland, alles moet in een wax variant komen. Zo blijf je in ieder geval redelijk droog. Anyways, de waxed uitvoering van de Harrington is mogelijk fijner dan welke Harrington ze ooit eerder op de markt gebracht hebben.

En ja ook deze uitvoering zit vol met prima details. De tartan lining om maar eens mee te beginnen. En wat te denken van de dubbele knoopsluiting bij de nek. Voor als de regen toch harder uit de lucht valt dan je verwacht had. Overigens is dat ook prima in het stadion wanneer je achterbuurman zijn overtollige tray bier over de b├╝hne flikkert. Rock hem op een denim met spierwitte sneakers. “No one likes us, we don’t care!” Check hem bij END.

Fred Perry Harrington Waxed